Основні галузі промисловості: випічка, хлібобулочні вироби (печиво), хлібобулочні вироби (хліб), печиво
Застосування: накопичувальна стрічка, стрічка для системи охолодження продукту, стрічка для роботи з тістом, стрічка для обробки тіста, стрічка для пакування
Особливі характеристики: нелипкий, стійкий до олії та жиру
Матеріал з боку транспортера: поліестер (PET)
Поверхня з боку транспортера: просочена тканина
Властивості з боку транспортера: нелипка
Колір з боку транспортера: синій
Тяговий шар (матеріал): поліестер (PET)
Кількість шарів тканини: 2
Матеріал з боку шківа: поліестер (PET)
Поверхня з боку шківа: просочена тканина
Властивості з боку шківа: нелипка
Колір з боку шківа: синій
Антистатичне оснащення: так
Шов без клею: так
Не підтримує горіння: не має спеціальних властивостей щодо вогнестійкості
Харчовий допуск, відповідність FDA: так
Харчовий допуск, відповідність ЄС: так
Товщина: 1,10 мм (0,04 дюйма)
Маса стрічки: 1,0 кг/м² (0,205 фунта/фут²)
Сила тяги при 1% розтягуванні (k1% статично) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-155 / EN ISO21181): 7,5 Н/мм (43 фунт/дюйм)
Сила тяги при 1% розтягуванні (k1% після релаксації) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-013): 5,5 Н/мм (31 фунт/дюйм)
Мінімальна допустима робоча температура (постійна): -30 °C (-22 °F)
Максимальна допустима робоча температура (постійна): 80 °C (176 °F)
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та сталевим шківом: 0,10
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та гумовим валом: 0,35
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та сталевою поверхнею з декапірованої сталі: 0,15
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та поверхнею з фенолформальдегідної смоли: 0,15
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та нержавіючою сталлю: 0,15
Максимальна виробнича ширина безшовної стрічки: 2000 мм (78,74 дюйма)
За запитом доступна інша ширина безшовної стрічки: 1500 мм (59 дюймів)